Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Obs förväxsla ej huvudpersonen med mig eller någon annan...


Heroinavgiftning

Ljuden ekar, bedövad, tog två kabbar, sköt in, ser dina ögon, älskar med din skugga i drömmarna, svetten rinner, helvete det gör ju ont, lämnar ni mig åt gamarna? satans svin, ja mtadon funkar= jävla skitsnack, ställ in dosen rätt, klarar det ej, smärtan, kroppen vrålar, ta bort dolcontinen, ge mig något som funkar, fentanylplåster, ja jag älskar dig sade jag ju i eftrmiddags då jag sket ner mig och spydde, coca cola är förbjudet här, det är vanebildande, rör ni mina cigg dödar jag, detta är helvetet, ge mig något som funkar för helvete.




Fri vers (Fri form) av peter markurth
Läst 176 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-01-17 00:59



Bookmark and Share


  Keijo Korkea-aho
Har varit där för länge sen
2013-01-21

  lodjuret/seglare VIP
Intill förväxling likt något som Janet en gång berättade för mig, bara några månader innan hennes allra sista överdos.
2013-01-17

    ej medlem längre
bra som fan!
2013-01-17
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth