Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lägga till sidan


Det låter så mycket i tystnaden.
Har du tänkt på det, herr Ordskrivare?
Så mycket att det ibland blir alldeles omöjligt att höra.
Det viktiga. Som behövs.
För att kunna skaka framåt och nytt.

Jag drar ihop mig och öppnar.

Kanske för ett ordligt spektakel. Kanske.
För något annat.

För en gång stannade klockan.
I rummet med det trasiga pianot.
Finkanterna gömdes undan.
Barnet slogs nästan ihjäl.
Och ändå vandrade solen där.
Över sirligt vävda mattor och och läderryggar med guldskrift.

Kanske är det i grunden oviktigt.

Eller inte.

Det finns ju andra rum.
Där hemligheterna aldrig fann vägen ut.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av AgnesP
Läst 205 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-01-17 18:04



Bookmark and Share


    dreamoflife
Bra, för den antyder så mycket...
2013-01-17
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP