Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnorna.

Jag är aldrig riktigt ensam
för jag vandrar under stjärnorna.
Blinkande följer de min väg
och viskar hemliga hälsningar.
Kanske är det en dröm
men de gnistrar lyckligt till svar.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-01-18 00:00



Bookmark and Share


  anits VIP
Så känslosamt och fint skaldat
2013-01-21

  Linda CH VIP
Stämningsfullt och vackert!
2013-01-21

  Ninananonia VIP
Vackra varma ord... berör i hjärtat
2013-01-20

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
så tryggt du får mörkret att kännas.
2013-01-19

    lenakarin
Vacker hoppfull text om att se det fantastiska i att leva!
2013-01-18

    ej medlem längre
Härlig!
2013-01-18

  ResenärGenomLivet VIP
Sköna ord...
2013-01-18

    ej medlem längre
Vackra är dina stjärnor.
2013-01-18

    ej medlem längre
Skimrande vackert.
2013-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP