Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I orsak, vad väntar?

Få bort denna smärta!
Bara hugg den ur mitt hjärta!

Den yta jag visar,
bara motsatsen bevisar.

Ni tror att jag ler.
Men jag klarar inte mer!

Tiden som passerar är blott märklig.
Ty glädjen jag känner är ej längre verklig.

Livet har blivit en lek,
att klara sig ifrån detta svek.

Hur länge till kommer smärtan stanna i minnet?
Denna som tär så extremt på sinnet.

Hur mycket mer kan man brytas ner,
innan slutets ände man ser?..




Bunden vers (Rim) av Jared Mühlematter
Läst 124 gånger
Publicerad 2013-01-18 09:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jared Mühlematter