Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningen om dig

När jag fick veta att min mamma
brukade skriva poesi
och äta marmelad direkt ur burken

Gick det upp för mig mig

hur länge sedan det var
lur lyftes




Fri vers av Virvelvinda
Läst 122 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-18 20:49



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
yes så bra!
2013-01-20

  SatansSon VIP
Den här var cool.
2013-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Virvelvinda
Virvelvinda