Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

syster

min syster ringer
men jag har ingen syster

bara ensamhet

vem vet vem jag var
vem minns mej som barn?




Bunden vers (Tanka) av Ingela Svenson VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-01-18 21:54



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
du minns dig. Men jag vet vad du menar: ibland längtar man också efter att minnet är delat, att upplevelserna finns också hos någon annan
2013-01-19

  Federico Romano
Kanske en vän..
2013-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP