Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
beroende-oberoende


Navelsträng

spegel, spegel på väggen där
denna eviga längtan efter att bli sedd
på riktigt

bilder och ord
i en tät ström
berör inte mig

befinner mig i tomrummet,
i pausen mittemellan
somliga tivlar på min existens
men jag, finns jag ?
utan blicken ?

som om min existens berodde på
någon annan ?

vilket skämt !
så varför då denna osäkerhet
detta öppna sår
som rivs upp gång på gång
då ingen förstår och ingen ser ?

varför denna heta vilja att bli förstådd ?
vill hellre bara vara
den jag är
med eller utan
spegel




Övriga genrer av Fredrik C.
Läst 297 gånger
Publicerad 2006-02-19 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik C.
Fredrik C.