Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fri association efter en febrig examensläsning


av mig

sko ko kartong en batong sluta slå polisen
han vill ju inget
illa
sa den lilla
för det undergräver våren
jag önskar det vore föralltid
solig men inte kallad
demokrati
en röst åt alla
sjunger så vacker
att tårarna rinner
eller är det pollen ?
trams, trams och struntprat
är underbart men kort
det gäller nu
eller aldrig precis som att
det skulle ta slut bara därför att
det skulle det efter en timma och 38 minuter
bara för att det är standard
standard, standarde du nu
bara för lilla mig
om det nu inte är något sådär konstnärlig
diskurs på tre timmar eller någon annan actionrulle
där man inte vågade klippa för att det kostade så himla
mycket att göra, wow, pang, bom, va
va,va, va, va, va, vardetnujagvar
jag kom liksom av mig




Övriga genrer av Fredrik C.
Läst 309 gånger
Publicerad 2006-05-16 01:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik C.
Fredrik C.