Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
luft-tomhet-hålrum-mening


Uppfylld


Känner mig fylld
Av tomhet
Allt är bara luft
Ibland kall
Ibland varm
Just nu fuktvarm
Och unken
Som en bastu
Full av nakna
Svettiga bönder

Det gäller att så
Det måste vara så
Om det ska växa
Gödsel och vatten
Behövs likaså
Det måste du se
Det måste du förstå

Jag är en bonde
Utan talang
En blommördare
Av rang
Jag klingar en
Falsk klang-
Botten helt enkelt

Vill helt enkelt
Att det ska vara lite
Mindre komplicerat




Fri vers av Fredrik C.
Läst 359 gånger
Publicerad 2006-01-31 20:58



Bookmark and Share


  Last Word Spoken
"en blommördare av rang
jag klingar en falsk klang-"

Väldigt gripande starkt,
men glöm icke maskrosorna
som ständigt överlever
blommördare av rang...;)
2006-02-01

  Fredrik B.
ja, jag minns dig, där du satt där i bastun, luktade ekogödsel och hade en jordkoka so tupe. men inte fan visste jag att du kunde skriva, inte då du la in en jordkoksprilla som snus. funderar på vad du kände inom dig då du skrev den.....känns både tydligt och otydligt!
2006-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik C.
Fredrik C.