Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Längtan


Tillbaka från Jerusalem

Som en gammal elefant
längtar till förfäders ben
längtar jag
till en tid bortom tid och rum
till slutet till början
till begynnelsen

Alla drömmar som färgats i blod
allt stendamm över krossade
styckeverk
fåfängligheters fåfänglighet

Längtar nu blott efter ett
det som är sant och rätt
en plats där fred och frihet bor
där själen får vila
där själen får ro




Fri vers av Fredrik C.
Läst 350 gånger
Publicerad 2006-02-09 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik C.
Fredrik C.