Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet vad du tänker på

 

 

du gillar inte allt varje gång jag far iväg

du känner dig åsidosatt

men livet är komplicerat

likaså som mitt hjärta

det delar gärna upp sig i flera bitar

det betyder lycka

när jag kan stimulera leenden från de jag älskar

kärleken för mig är inte bara något att äga

den behöver friheten att leva

och utveckla

jag kommer vissna om du fångar mig i dina fyra väggar

hur varmt och mysigt det än vara

jag kommer tappa nyanser på mina underbara fjäder

så låt mig göra det mitt hjärta brinna för

du vet vad jag tänker på.

 

 

 

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 216 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-01-20 12:31



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En varm text med mycket "bry sej om" i...
2013-01-20

    ej medlem längre
Att vara sann mot sig själv...
2013-01-20

    ej medlem längre
känslofyllt...
2013-01-20

  Lars Hedlin
Berörs
2013-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One