Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natten då du grät av galenskap och kärlek


Hennes blick en ordlös jävla kyrkogård inatt då vi älskat tusen gånger utan egentligt hat i öppna sår av strimlade hjärtan,

riktigt nedmalda var de nu
i köttkvarnar ty vi avsåg plåga vidare,

totalt krossa varje spår av kärlek i dina ögon vilka en natt glänste som en stjärna i mitt hjärta
mitt i regnet då vi kysstes,

då jag tog dig hårt
du grät av galenskap och kärlek,

då vi mötte kärleken förlängesedan i en dröm





Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 204 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-19 23:56



Bookmark and Share


  Alexander Gustafsson
starkt skildrat!
2013-01-21

  poetryGirl
vilken poesi!
2013-01-20

    ej medlem längre
Desperation på flera nivåer!
Känns ända in i själen.
2013-01-20
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth