Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kökslitet


jag öppnar dörren till min trädgård
klädd i vitt och hemliga fotspår av de besökande
småtassarna och hoppfåglarna

solen lägger vägen in
till tankars håla om gudars uppfinningsrikedom
och påfrestande humor

över golven går sedan de ogjorda suckarna
ritandes mönster av upproriska slingerord
om humor, kärlek och något litet märkligt
som sitter i mitt kök och skrattar

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av AgnesP
Läst 251 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-01-20 14:28



Bookmark and Share


  Aftonvännen
Jag får en bild av ett vackert kök men hängande rotfrukter och öppet fönster mot fåglarna..
2013-01-21
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP