Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar är ibland ej endast djupa. Ibland skär de igenom vad du själv gör.


Poetens känslor

En bra dikt handlar ej om de välskrivna orden, Det kvittar vad han skriver och säger, om sången och mordet
Han kan väva in de starkaste orden, Och ändock missa bron till läsaren

De vackraste texter är skrivna med känslor som bläck, De saknar mening, struktur och sväng
De flesta av dem skrivs aldrig ens, De viskas personer emellan försvinner härnäst

Detta är de texter som skrivs på folks hjärtan
De som ytterst få får läsa, de som aldrig går väck




Bunden vers av Jesper Persson
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-20 15:03



Bookmark and Share


  Rise Little One
Igenkännande tankar
2013-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Jesper Persson