Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inget är så läkande som en välskriven låt


Musikens hjärta

Musiken här, den får mig att tro, Jo jag tror igen att hopp det finns
Ljudet av distade gitarrer, Ekot ifrån den dånande bassen
Trummornas rytmiska rop, Gråtet från pianot hörs
Rösterna fyllda utav passion, För orden de formar, dess mening
Och när de där särskilda melodierna, Ekar i huvudet jag tror
Jag tror att sorgen är otröstbar, Glädjen går ej att släcka
Deppet försvinner aldrig, Ruset är oändligt
Då musiken är allt, Då livet är inget
Då jag bara vill sitta och hålla om någon, Då jag helst av allt vill vara ensam
Den dag då musiken slutar verka, Den dag då min hjärna slutar fungera




Bunden vers av Jesper Persson
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-20 15:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesper Persson