Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Storklockerskan



Svärmor var enda barnet.
Hon tyckte det var ensamt
och ville gärna få
en liten syster
eller bror.

Och, som den företagsamma
och handlingskraftiga
kvinna hon alltid varit,
så försökte hon skaffa sig
småsyskon!

Sexualupplysningen var,
väl, på 20-talet INTE
så vederhäftig, - MEN hon
handlade utifrån de kunskaper
som HON hade fått sig till livs.

Hon lade ut sockerbitar på
fönsterblecket, på det att detta
månde locka dit storkarna, -
och hon väntade och tittade, -
- men ingen kom!

















Fri vers av Marianne Räf
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-21 00:14



Bookmark and Share


  ULJO
Intressant med ett stycke 20-talshistoria
2013-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf