Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
detta skrev en vän en gång och jag blev kär


Nomad

Sådant är livet som nomad
Varje kväll en helt ny stad
Varje ansikte är nytt
Vilda nätter sätter spår
Tunga timmar, dagar går
och till sist har åren flytt




Övriga genrer av Laura M.E
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-21 14:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Laura M.E
Laura M.E