Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland älskar jag dig

Ibland älskar jag dig så mycket att jag vill skrika det rakt ut, det högsta jag kan
Ibland älskar jag dig inte alls och vill att du ska ut ur mitt hus
Du säger mig väldigt lite
Men dina ord är noga avvägda
Ibland säger du att du älskar mig
Ibland säger du ingenting alls
Jag pratar alldeles för mycket
Men tänker sällan efter innan jag talar
Ibland älskar jag dig så mycket att hjärtat värker, då behöver jag din närhet
Ibland älskar jag när du lämnar mig ensam
Du söker sällan fysisk kontakt med mig
Men när du gör det kan din värme smälta det kallaste hjärta som finns
Ibland säger du att du älskar mig och tar mig i din famn
Ibland säger du att du älskar henne, stänger dörren och låsas som jag inte fanns





Övriga genrer av Laura M.E
Läst 216 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-12-11 00:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Laura M.E
Laura M.E