Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elyon

Det växer inom mig, lite i taget
Cell för cell
Där växer hon, hon som har ensamrätt om all min kärlek
lite i taget, tar hon sig an livet
Hon tar av allt hon får, bygger sakta sin grund
Ett hjärta att pumpa liv i henne, lungor att andas liv i
Ögon att se all min kärlek med

sakta tar hon sig an det liv som väntar henne

Ett svagt hjärtas första trumma
hon talar om för mig
Jag är här!
Livet sprudlar, i mig, i henne
Jag väntar på hennes första ord, hennes första ski in i världen
Det är vi nu, jag ska skydda dig från allt ont

Inom mig känner jag allt, det förändras
livet håller hårt
men så kommer hon, täckt i den vidriga röda sörjan
hon andas inte, hon har inget hjärta som slår
all min kärlek finns där
orörlig, alldeles tyst

Jag har gett henne ett namn, ett namn som hon aldrig får höra.
Elyon, du är min eviga kärlek
Den eviga kärlek jag aldrig får hålla om.
Den eviga kärlek jag ej kunde skydda
från mig själv.




Övriga genrer av Laura M.E
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-08 19:21



Bookmark and Share


  Gin83
Tycker den här är väldigt gripande
Tycker första stycket är magiskt och hela alstret känns verkligen att läsa
Bra
2017-12-27

  Larz Gustafsson VIP
Är inte "Elyon" hebreiska och betyder "i dag"?
Samma ord på arabiska: "Ilyom".
2017-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Laura M.E
Laura M.E