Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnad

En stilla stund av tystnad
En tystnad vars blotta närvaro
Vrålar våldsamt, fyller rummet.

Tystnaden känns tung, kladdig
Lik fuktigt silke stramandes kring kroppen
Snärjer in den, kväver
Utan början eller slut

Det är lugnt och varmt
En strimma solljus sipprar in
Lägger sig som en slöja
Kring hennes bara hud

En doft av nytvättad bommul
Nyklippt gräs, blommande syrener
Sprider sig in genom det öppna fönstret
Med en sval bris, sker en plötslig rörelse
Det tunna mjuka tyget dras åt
Smeker över hans bara hud

En blåmes lyckliga kvittrande hörs
Blott en sekund

Sedan är tystnaden tillbaka
Den till synes oändliga
Tystnaden






Övriga genrer av Laura M.E
Läst 204 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-03-29 19:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Laura M.E
Laura M.E