Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonblick

Den där blicken, den som kan fånga vem som helst
De mörka ögonen, nästan svarta
Vars försvann ljuset, den lilla glimten
glimten i ögat som var full av liv

Ögonen som slocknat, den mörka mystiken
den tog över
ögonen som nu ser ihåliga ut
ett mörker utan avgrund

Vars är glimten i mina ögon
allt jag ser är mörker
allt ni ser, är blicken
blicken som försöker fånga, vem som helst
men allt vi ser
är de mörka ögonen, nästan svarta
utan lilla glimten
den som var full i liv

mina ögon, är svarta hål
mörker utan avgrund




Övriga genrer av Laura M.E
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-08 18:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Laura M.E
Laura M.E