Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genom tiden kysser hon min kind


Genom tiden kysser hon min kind
sakta

som en smekande vind
inatt ses vi sanna, utan hyckleri

drömma
om den

kärlek du besatt




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 195 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-01-21 20:47



Bookmark and Share


  reza.hb
ett fint sammandrag av
kärlekens behag !
2013-01-22

    Ken Cassel
Peter!

Gillar verkligen dina rubriker... :)

Bra!
2013-01-21
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth