Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Het inte Bränd



klädd i den skiraste av skrudar

vitare än himmelsk snö

vandringen jag inte känner

barfota på glödande kol


på mitt altare av törst

slickas mina sår

jag hetsas i jakten

men vill inte fly


rosor runt min panna

där taggarna är kvar

smeker mina kinder röda

där döden tar min hand


leder mig till trappan

för mig upp till dig

ett överlämnande av frid

jag göms i din mantel


de flammande tungorna

leker med min kropp

du öppnar mig långsamt

flämtande i lust


det var livet du gav

fyllde mig till bredden

fick blodet att rusa

för av dig blev jag


Het inte Bränd




























Fri vers (Fri form) av mysing
Läst 375 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-01-23 01:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Väl karvat
i doftande
cederträ
med eftersmak av
euphorbia milii och
sichuanpeppar
2013-01-27

  Elber3th VIP
fantastiskt fin
2013-01-27

  Lars Hedlin
Mycket fint!
2013-01-24

    ej medlem längre
Wow. Rasande läcker!!!
2013-01-23

  SarahLarsson
Fint!
2013-01-23
  > Nästa text
< Föregående

mysing
mysing