Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuslikör

Ser
dröm

leende skuggor
håna

livets
natt




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 243 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-21 22:53



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
bilden är stark

ja
strålande
2013-01-23

  poetryGirl
gilla!
2013-01-22

  Jordgubbsodlare
Vilken fantastisk titel, ljuslikör!
2013-01-21
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth