Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att känna

Att känna det mest intima. Vara nära dess värme. Sakta ta tag i livets början med försiktigt trevande fingrar.
Veta att allt är okej. Inga nej. Inga va.Fuck andnöd. Hjärtstillestånd! Ett norrskens otämjda ljuspel flimrar framför mina vidöppna ögon. Det som konstnärer ser och gör. Känns i varje muskel. Ett galet perspektiv i en värld bakom stängda dörrar. Svara på frågan om vart allt ljus tar vägen när himlen blir svart. Jag vet.




Fri vers av Herr Växthus
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-22 10:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herr Växthus