Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar

Tårar på din kind är svaret på min fråga.Jag skrek ut allt jag kunde. Det kom ingenting. Bara varm luft.
Samma luft du varit tvungen att andas.
Nästan giftig men beroendeframkallande.
Slår inte men psykar. Du tittar upp genom den varma luften.
Du möter min blick. Starka ögon ser mig. En kall kår löper längs min rygg.
Jag andas häftigt. Din luft. Sakta men bestämt talar du. Jag lyssnar.
Slutar andas så jag verkligen kan höra orden. Jag vill inte förstå men jag försöker. Du säger att om jag inte slutar så brinner du upp.
Jag vet att du inte kan det. Men jag kan.
Jag brinner varje kväll du sover. jag brinner varje sekund Hon tittar på mig.
Du kyler ner mig. Du är kall.




Fri vers (Fri form) av Herr Växthus
Läst 214 gånger
Publicerad 2013-12-03 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herr Växthus