Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt i kuppens Kupén!

Ljust och kallt

Det börjar ljusna redan klockan fem denna årstid tisdag den 22 januari 2013 men vårkänslorna vaknar redan kl. 4 på morgonen.

En morgonpromenad i den insomnade staden skulle ge mig mycket bra insyn i veklighetens nuvarande Stockholm, rensad på strippor och kaffeflickor från ett färgat land. Kallt, sterilt och falskt.

 

Nu har vi bara kaffekillar. Som kommer till kökets dofter med stulna blommor från minneslunden

Om Jesus kök vet politikerna inte så mycket på sina bekväma stolar.

Finns alltid eldsjälar som sköter jobbet och vill hjälpa det levande ljuset brinna en dag till i vårt land, ser en människa vid liv.

Dom tunga domedagshelgerna har passerat, liksom gamla året som rinnande blomsterhonung på min frukostfralla.

En drömande känsla av frihet startar med en kopp nybryggt kaffe.

Gråsparvfamiljen hälsar hövligt,

– glöm inte Omega 3 kalcium och vitamin D, sedan övningarna efter vrickad vrist på besök hemma i Gasverkstaden, där högar av cyklar står i givakt i portens entrétrappa.

Vad skall man säga, är det deras jäkla liv överallt i samhället som vill markera att folket i Sverige inte mår bra!

 




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-22 12:19



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Riktigt bra denna.
2013-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP