Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allTså kaFFe är sÅ GOTT

ny morron
igen
men nya utmaningar
ni vet sådär som livet bara är
förhoppningsvis
nya saker behövs
lite smällar här och där så man lixom håller sig
vid riktigt liv
saker som man måste lösas trixas med
sådär jävla jobbigt så man måste våndas lite
gråta lite skratta lite
känna att nu blir jag bannemig arg
och sådär

till råga på allt så finns det ju kaffe
alltså
kaffe är så gott!
bara det gör ju
lixom
att man bara vill gå upp var morgon och leva
kaffe är ju då lite liv
bara det
SÅ GOTT




Fri vers av kråkan VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-23 09:11



Bookmark and Share


  Svart svan
Javisst är det gott...problemet är att jag även hört att det är urindrivande, och drar ut magnesium från kroppen..ironiskt nog är det kanske inget väldigt gott som inte också har nå´t ont med sig... ...:)...(tror jag)
2013-01-23

    ej medlem längre
mumsigt fint uttryckning :) .. Zoega passion min favorit..
2013-01-23

    ej medlem längre
Kaffe är jaa !


2013-01-23
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP