Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resande vatten


Älven med ett resande vatten

med snällt stationerade spegelbilder

där änder transporteras igenom

luften klipps sönder av måsar

för att höras mellan två himmlar

___________________




Fri vers (Fri form) av Rolf Zandén
Läst 149 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-23 10:27



Bookmark and Share


  Minkki VIP
de snällt stationerade spegelbilderna är en busbra bild!
2013-01-25

  Ann Bjerknes
Fint skrivet, får "mumla" på texten en stund men orden ligger fint i tanken.
2013-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén