Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt från september 2003


NATTENS FRÅGOR - morgonens svar


Septembernatten är så mörk,
har ingen ljusning att bjuda,
Ligger där likt ett lagom lock
på grytan som puttrar i djupet.

Ingen ser dess mörka gestalt
torna upp sig bortom det nära.
Varför kan jag dess rätta namn,
när ingen vet vad som väntar?

Nattens frågor har inga svar.
Ändå väntar en gryning.
Vilan tog vi på eget bevåg.
Dagen som kommer med framtid…




Fri vers (Fri form) av Algotezza VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-23 16:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Griper tag.
2013-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP