Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lekande en vind av horisontens papper

Solig
gravsten

efter
livets

tjut




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 367 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-01-23 17:18



Bookmark and Share


  Nils Teodor VIP
Vacker och tänkvärd
2013-01-27

  Sonja Sidorow Lapington
Yes man......över livets tjut....vore en vacker inskription..
2013-01-25

  Lena Själsöga Keijser
dessa så kallat korta
är diamantljus
2013-01-23

    ej medlem längre
Vass minimalism!
2013-01-23
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth