Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nu som då





kärlek från förr

ändå i nuet

små ord i text


märkbart trevande

finns det kvar

jag ser dig


bilden på skärmen

jag känner den

vet ansiktsdragen


glöden i ögonen

nu som då

du ser mig


milen är långa

men längtan stark

evigt förbjuden


kärlek från förr

oförstörd och äkta

i hjärtats minne




















Fri vers (Fri form) av mysing
Läst 335 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-01-24 04:10



Bookmark and Share


  Jordgubbsodlare
Bitterljuvt berusande rader
2013-02-01

  mysing
tack, snälla ni :)
2013-01-26

  mare VIP
Fin!
2013-01-24

  Lars Hedlin
VAckra ord
2013-01-24

    ej medlem längre
fint..*
2013-01-24

    ej medlem längre
helt underbar..
2013-01-24

  SatansSon VIP
Vacker dikt tycker jag. hoppas det blir ni två.
2013-01-24
  > Nästa text
< Föregående

mysing
mysing