Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blundarna

ur mörkret kommer de
fingrar, grå som klor

de griper och fäktar
stela, knotiga och fula
av sorg är de komna
i sorg skall de vädja

till den som äger jorden

ingen vill veta av
dem som ber om tillgift
ingen vill höra dem ulka

ägarna befriade från skuld

jorden ägs av Blundarna
dem som kan blunda för
det fula armodets tryne

som kan vända lidandet
blanka ryggen




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-01-24 22:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Starkt, sant, bra. En viktig text om livet idag. Bra!
2013-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP