Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slippa se



Jag vill slita mina ögon.

Låta dem leka pardans

i den mörka natten

Söka stjärnorna i universum

tindrande som barnaögon.


Jag vill sluta mina ögon

när ljuset kommer

för att slippa se

människans förnedring.




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-25 06:46



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
berörs av din dikt!
2013-01-25

  anits VIP
Mycket berörandeoch tankeväckande
2013-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP