Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tÄnk om mAn änDå fick eN stund

bara
vara
sådär ansvarslös
utan att det blev några
konsekvenser
bara en stund
tänk om
ändå........




Fri vers av kråkan VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-25 09:55



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
ja ibland
skulle det
va skönt
få en sån stund
2013-01-25
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP