Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleks värde

vem undrar nu
vem som körde bilen
när vittnets hjärta har stannat
helt på egen begäran

vem undrar nu
om han verkligen älskade henne
istället frågar vi oss
vad riktig kärlek är

vem som bestämmer
över detta slitna ord
som av praktiska skäl
brukas även för den
som bara ömkar sig själv

det faller mej in att den
som talar länge och ordrikt
sällan har något att säga

det är bara ett slitet maktspråk

den som talar om kärlek
med svulstiga ord
älskar oftast mera sig själv
än den andre

vad är den kärleken värd
som tvingar




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-01-25 13:20



Bookmark and Share


  Federico Romano
Älska dig själv & ge vidare..
2013-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP