Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saknandevågor kommer ibland...


Till dig

Jag minns dig nära mitt hjärta
och saknar dig i varma återblickar.
Tankarna ler när jag förstår din storhet
att finnas närvarande för oss alla.
Du har färgat mig och gjort mig
lika skrattande och skapande som du var.
Jag skickar tacksamma tankar till dig
du som var ...........livet.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-01-25 15:49



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
berörandevackert
2013-01-27

  Lars Hedlin
Så berörandes så närvarande
2013-01-27

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
berörande om saknaden, hjärtevarm och tacksam
2013-01-26

  aol
så fint skriftar skaldejaget här,
2013-01-26

    ej medlem längre
den här kändes, väckte fina känslor inom mig - tack..
2013-01-26

  ResenärGenomLivet VIP
Så fint...även om man känner saknaden...
2013-01-25

    ej medlem längre
Gudomligt!
2013-01-25

    ej medlem längre
En underbar hyllning fylld av värme och kärlek.
2013-01-25

    Anki.A
Fint...minnen ska man vara rädd om som betytt nått
2013-01-25

  Fredrik P. VIP
Gudomligheterna lyser ofta med sin frånvaro.
Minnesdikt i gott format.
2013-01-25

  Osvalds_Dotter VIP
Vilken vacker hyllning :)
Kram
2013-01-25

  Ninananonia VIP
Så fin...
2013-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP