Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tramp, tramp, tramp...

 

 

I livets stora hela är jag inte ens en platt fotnot - snarare en kort fotpaus under fåfänglighetens ovillkorligt nertrampande marsch.

 

 




Övriga genrer (Aforism) av Pitbullpudelns kärna
Läst 512 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-26 20:52



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
Now You tå-king!
2013-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Pitbullpudelns kärna
Pitbullpudelns kärna