Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För mycket sorg

Hon bär deras sorg
som vore det botgöring
för egna synder




Bunden vers (Haiku) av Ingela Svenson VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-01-27 17:29



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Den kändes! Vacker är den.
2013-01-29

  Nanna X
ack en gråterska. jag känner typen.
2013-01-27

  Anya VIP
Jaa detta var bra... Psykologi på hög nivå.
2013-01-27

  catharina.jerbo VIP
aj. den här gör ont. så bra formulerat.
2013-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP