Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag gömmer...

Jag gömmer dina kärleksord
i min hand när jag vinkar farväl.
Vårdar dem ömt som en hemlig skatt
tar fram dem när saknaden kommer.
Skickar med mitt hjärta till dig
så jag kan vara dig nära.
Stjärnorna viskar gnistrande stjärnsånger
för längtande åtskillda kärlekspar.
Såna som oss som måste vänta
att vardagarna går mot helg igen.
.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-01-27 19:56



Bookmark and Share


    Anki.A
Underbart vacker text
2013-01-29

  ULJO
Helt magiskt vackert svävar ditt poetiska alster fram.
2013-01-29

  Ninananonia VIP
Underbar...
2013-01-28

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Så mjuk och var, text som vittnar om underbara möten och jobbiga avsked
2013-01-28

  Lars Hedlin
VAckra fina ord
2013-01-28

  Lena Själsöga Keijser
smyckehänder
2013-01-27

  ResenärGenomLivet VIP
Fint att hålla fast vid minnena när man är åtskilda...
2013-01-27

    ej medlem längre
Fint om kärlek!
2013-01-27

  aol
underbart bland det bästa du gjort, ett klart bokmärke,
2013-01-27

    ej medlem längre
Åh så fint!
2013-01-27

    ej medlem längre
Så väldigt fin - kärleksfull längtan..
2013-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP