Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har sett ...

 

 

sorgen från himlen

omvandlas till regn

vid grenens spets

 

jag har sett

känslor blivit stavelser

från själens djupa hav

 

jag har upplevt

kärlekens skiftande väsen

från vänner till älskare

 

den är en dyrbar gåva

som behöver omsorg på rätt sätt

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 156 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-01-27 20:59



Bookmark and Share


  Suss Petersson
Dina ord är vackra och tankarna går sin egen väg
2013-01-28

  Lars Hedlin
VAckra ord som känns ömt....
2013-01-28

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Underbart skrivit...med mycket djupa känslor och tankar!
2013-01-27

  ResenärGenomLivet VIP
Så fina ord du kommer med...
2013-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One