Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hårt

Den uteblivna ögonkontakten
känns som ett hårt slag i magen

De osagda orden påminner om
ett hårt slag i mitt ansikte

Den orörda beröringen får mig
att falla hårt mot marken

Saknaden av kärlek från dig får
mig att blunda så hårt

Och drömma mig bort från den
sanna verkligheten




Fri vers av Emme VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-01-27 22:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Berör !!!
2013-01-27

    Max Poisé
Tunga tankar i en värld av drömmar!
2013-01-27

    Albhin
Wow..känner igen det där
2013-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP