Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vadÅ jaG äR väLl också kille!

kläckte jag ur mig här om dagen
tydligen
i en diskussion
alla börja skratta och blicken jag fick var något tveksam
typ som
ok
nu fick vi det bekräftat
hon är knäpp!
vadå ? bara en spontan reaktion ju!
fast får mig att tänka på hur jag ser mig själv
vad är det som får mig att säga
tänka så?
vill ju vara kvinnlig söt och rar! sådär som man ska
borde vara
typ
förbannade häxa igen
tänker jag då
bete dig som folk
söt rar och ja gud vet allt man ska
varför kan inte jag????

blir lite sur för det det där
samtidigt som jag
ju
inte kan låta bli att skratta och helt oförstående stirra på fjollor som är så där som jag ibland önskar jag var
hur blev det så??




Fri vers av kråkan VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-27 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP