Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grå.

Morgonen är grå
snöflingor virvlar.
Om jag lyssnar
på tystnaden.
Hör jag visdomslöften
efter vinter kommer vår.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-01-28 06:27



Bookmark and Share


  anits VIP
Hoppfulla rader
2013-02-04

  Ninananonia VIP
Absolut :)
2013-01-28

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Ja något att hoppas på... visdomslöften Bra!
2013-01-28

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Kan riktigt höra hur tystnaden ger frid
2013-01-28

  Anya VIP
Fina visdomslöften. Jaa tänk bara en månad kvar av vintern. Det går så fort!
Kram
2013-01-28

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket fint och hoppfullt...
2013-01-28

  Lars Hedlin
Jätte fint
2013-01-28

    ej medlem längre
Toppen att höra visdomslöften!
2013-01-28

    ej medlem längre
Oj vad skönt det var att läsa denna text, hoppingivande...
2013-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP