Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

överkommen

jag är inte längre sådan
att jag går sönder
alla sprickor som numera
tillfogas mig kallar jag utveckling
där skjuter skotten ut med ny ilska
växtkraften är en gåva jag har slutat vara rädd för

därför är det inte rädsla jag bäddar ner
mellan dina nötta lakan
inte obeslutsamt motstånd
jag har kommit ut
på det kvävda hatets andra sida

jag har prövat mig hårt
jag var den mest onådiga
jag fäktade vilt i luften som en dåre
jag trodde inte mig om att kunna såra så häftigt
varför blodet ännu är varmt
i övrigt saknar jag inget
i övrigt är det frid
som stormar i mitt hjärta




Fri vers av Marta
Läst 347 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-01-28 15:59



Bookmark and Share


  Saring
Den sista strofen..
"I övrigt är det frid
Som stormar i mitt hjärta"

Fantastisk.
2013-02-10

  cilax VIP
vad bra, ett lugn
2013-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Marta
Marta