Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Keep an eye on me ...

 

 

I know

you always keep an eye on me

every step I take

everything I do

You know

that I like the heavy rain just pouring down

 will run out no doubt and be its buddy

We know

that we both prefer that freedom

since the spiritual world seems bigger and much stronger for us

and we

the two individuals

just acting the way we wish

enjoying whatever we create

We keep an eye on each other

whatever happens

it doesn’t really matter




Fri vers av Rise Little One
Läst 191 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-01-28 17:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Just wonderful!
Väldigt vacker dikt!
2013-01-29

    ej medlem längre
En fantastisk text!
2013-01-28

  ResenärGenomLivet VIP
Att alltid ha någon som ser efter dej...vilken trygghet...
2013-01-28

  mickech
Mycket bra Thu!!!
2013-01-28

  Destino
Underbaraste och finaste jag läst på länge, behövde läsa en sån dikt just nu på väg hem i bussen då all kraft försvunnit och all hopp och min syn på världen, men nu är jag på toppen igen, dikten som jag kunde ha skrivit så exakt den beskriver mina känslor;) kram på dig min fina
2013-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One