Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min käraste ...

 

 

det är så vackert

att se dig le så där mitt i vintern

kan aldrig veta vad du har dagligen i dina tankar

tänker du på mig ibland

känner du av något när våra tankar korsat varandra

det är en mysig känsla

som jag gärna vill behålla för oss för evigt

det är mystiskt vackert

att betrakta dig så där från fjärran

ibland räcker det väl med ögons njutning 

och inget annat 




Fri vers av Rise Little One
Läst 808 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-01-29 11:23



Bookmark and Share


  S~A •••
Bäst
2017-12-15

  aol
Underbart ömt skaldat blev glad
2014-12-15

  issac.a.m
så underbart...

ibland räcker det väl med ögons njutning

och inget annat



2013-10-13

  Destino
Härliga känslor, du skriver så fint
2013-01-30

  Suss Petersson
du har en förmåga att få mig att minnas saker jag gömt...härliga vackra mjuka rinnande texter... tack
2013-01-30

  Angel of love
Vacker, ett lugn i texten.
2013-01-29

    Max Poisé
Fick inspiration av din text Thu! Det är ett jäkligt gott betyg!
2013-01-29

  ResenärGenomLivet VIP
En skön känsla i orden...
2013-01-29

    ej medlem längre
vad fint du förmedlar känslan, bokmärker
2013-01-29

    ej medlem längre
Fin
2013-01-29

  mickech
Vackra ord min vän!
2013-01-29

    Birgersdotter VIP
Kärleksfyllt
2013-01-29

    ej medlem längre
vackra är orden...
2013-01-29

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Mjuk och kärleksfull text
2013-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One