Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt ...

 

 

för mina bittra tankar

när vintern överlappar våren

när snön tar bara sin hatt

och försvinner utan farväl efter en natt

då tänker jag alltid på din tystnad

den som plågat mig år efter år

ibland undrar jag om du är starkare än naturen

kommer din tystnad någonsin tinas

jag kan aldrig styra över ditt svar

så jag väljer att acceptera

det kvittar

vad vi än tänker och tycker om varandra

jag följer ändå med årstider

och vandrat framåt på mina ömma fötter.




Fri vers av Rise Little One
Läst 201 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-01-29 08:50



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ordet förlåt är så fint när man verkligen menar det...
2013-01-29

  mickech
Ömsint skrivet!
2013-01-29

  Sofhia Wirström
berörande rader
2013-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One