Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
stark är närvaron....


Existens

När du tar min hand varligt och ömt.
Så landar jag någon annanstans,
och ibland hittar jag inte tillbaks igen.

Men det gör inget,
för du finns i mig, i luften jag andas.
Omsluten och i allra högsta grad levande.




Fri vers (Fri form) av ~Leonardo~
Läst 273 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-01-29 20:42



Bookmark and Share


  sulimaa
Och just där och då ... då vill man inte hitta tillbaka ... underbara ord
2013-01-30

    ej medlem längre
Du beskriver en närvaro som måste vara skön att få uppleva.. som tycks oberoende av plats och materia
2013-01-30
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~