Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snö

Idag är det inget stilla snöfall
ingen vacker julkortssnö
Idag är snövädret ilsket
viner grått och isande kallt!
Klibbar fast på glasögon
och sätter sig bestämt på tvären.
Blåser och virvlar på sitt eget vis
gömmer och täcker allt i sin väg.
Får oss att pulsa i allt det vita
och gå man ur huse för att skotta.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-01-30 16:15



Bookmark and Share


  anits VIP
Fint skaldat om snön som faller
snart är våren här
2013-02-04

  Yheela
Här har den smält bort, lite väl tidigt, men jag är glad att jag slipper snön du skriver så snyggt om. ^_^
2013-01-31

  Ninananonia VIP
Brrr ....jobbigt... :) bra skrivet
2013-01-31

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Här i södern är det barmark och storm....men gillar ändå dina pulsande ord i snöyra
2013-01-31

  Lars Hedlin
Snar snart är våren här..............
2013-01-31

  ResenärGenomLivet VIP
Och här regnar det...fin beskrivning du gjort i alla fall...
2013-01-30

    ej medlem längre
Om en månad svänger det....
2013-01-30

    ej medlem längre
Du skriver så underbart.
2013-01-30

    ej medlem längre
Ja, just så är det här också - bravo..
2013-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP